HomeFavorieten Contact
Actie

actie Spellen

Het is altijd leuk om online gratis spelletjes te spelen en zeker als er veel actie in voorkomt. In de categorie ‘Actie spelletjes’ staan allerlei leuke games voor jong en oud. Het kan voorkomen dat er geweld aan te pas komt, zoals bij de schietspelletjes, maar dat is niet altijd het geval. Spelers met een voorliefde voor reactiespelletjes kunnen gratis oefenen en onbeperkt actie games spelen op Gamespelen.nl!


Populaire actie spelletjes


Liefhebbers van actie spelletjes hebben op Gamespelen.nl de keuze uit 164 verschillende games. Je kan op de site direct zien welke spelletjes het meest zijn gespeeld en wat de gemiddelde waardering is. Natuurlijk kan je zelf ook een beoordeling achterlaten. Enkele populaire actie spelletjes zijn: Air Defence 2, Alien Clones, Ant City, Animal Hunter, Metal Slug Rampage 2, Flash Fodder, Zombie Survival en Snow Wars. Al deze spellen kan je kosteloos uitproberen.

De populariteit van Absolute Madness


Het spel Absolut Madness is al meer dan 25.000 keer gespeeld en is dan ook één van de favoriete spellen van onze bezoekers. De actie game heeft geen doel, het draait allemaal om het uitschakelen van vijanden. Kijk niet raar op als je in ene een zombie tegen het lijf loopt. Absolut Madness is gemaakt door de gameontwikkelaar Donutmaster.

Spelen op de smartphone en tablet


De actie spellen op Gamespelen.nl kan je natuurlijk op de computer spelen. Mocht je onderweg zijn of je vervelen dan kan je ook gewoon de smartphone erbij pakken. Surf naar de website en kies een spelletje naar eigen keuze. De spellen zijn geoptimaliseerd voor de smartphone, waardoor je ook jouw mobieltje kan gamen. Als je liever met een groter scherm speelt dan raden wij je aan om de actie spelletje op de tablet te spelen. Je dient wel over een goede internetverbinding te beschikken. De games werken op flash, waardoor helemaal geen enkel spel gedownload hoeft te worden.

Informatie: Kongregate.com