HomeFavorieten Contact
Cartoon

cartoon Spellen

Kinderen zijn dol op cartoons en zijn dan ook bijna niet bij de televisie weg te slaan. De leukste personages, de grappigste verhaallijnen en soms de spanning zorgen voor urenlang vermaak. Het televisiekanaal Cartoon Network richt zich specifiek op de cartoonprogramma’s. Je kan op Gamespelen.nl genieten van de allerleukste cartoon spelletjes en de games zijn geschikt voor jong en oud. Een cartoon spel spelen is helemaal gratis en kan op de computer, smartphone en tablet. Wacht daarom niet langer en duik vandaag nog in een sprookjesachtige cartoonwereld!


Welke cartoons bestaan er allemaal?


Er verschijnen op televisie regelmatig nieuwe cartoons, het is als ouder bijna niet bij te houden. Tegenwoordig zijn de kinderen gek op Dexter, de Powerpuff Girls, Totally Spies en Ben 10. Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod aan cartoons. De jongere kinderen kijken graag naar Sarri, Little Bill, Peppa Pig, Jelly Jam, Wonder Pets, Zoobabu en natuurlijk Shaun het Schaap. Vroeger genoten wij van klassiekers als Tom & Jerry, Johnny Test, Pokémon, Dragonball Z en Johnny Bravo. De laatstgenoemde cartoons komen nog steeds voorbij op de televisie.

Populaire cartoon games


Je kan op Gamespelen.nl genieten van een ruime keuze aan cartoon spelletjes. Er staan welgeteld 17 verschillende cartoon games in het assortiment. Het spel A Bug’s Land is grafisch van een hoog niveau en zal je beslist veel speelplezier opleveren. De game Bugs Bunny Home Run is ook heel leuk, want je mag namelijk proberen de bal uit het stadion te slaan. The Smurfs Handy’s Car is al een stukje ingewikkelder, je moet namelijk de smurf helpen om een auto in elkaar te zetten. Dit is natuurlijk nog niet alles, want er zijn nog veel meer populaire spellen beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn: The Fudd Couple, Bill & Mandy, Scooby Doo Creepy Castle en Protect the Fire.

Informatie: Cartoonnetworkhq.com