HomeFavorieten Contact
Schiet

schiet Spellen

Actiespellen waarbij je gebruik kan maken van wapens worden ook wel schiet spelletjes genoemd, het is als het ware een subgenre die alle kanten op kan gaan. Er zijn verschillende soorten schiet spelletjes, waaronder ‘first-person shooter’ en ‘third-person shooter’ games. Je kan op Gamespelen.nl natuurlijk ook spannende schiet spelletjes spelen, dat is helemaal gratis en kan onbeperkt. Als je zin hebt in een ander soort spel, bekijk dan eens de actie spelletjes.


First Person Shooter


De populairste schiet spelletjes zijn de first-person shooter games. Je speelt het spel dan vanuit het perspectief van een soldaat of een ander soort hoofdpersoon. Jij krijgt de controle over de speler in het veld. Je zal dan ook een wapen of een ander geweldvoorwerp vasthouden en het gevecht aangaan de met tegenstanders. De bekendste first-person shooter spellen van dit moment zijn Battlefield, Call of Duty, BioShock Infinite, Overwatch en Titanfall.

Third Person Shooter


Je hebt ook veel third-person shooter games in de winkel liggen. Het gaat opnieuw om een schietspel, alleen nu speel je de game vanuit een derdepersoonsperspectief. Dit zorgt voor een heel andere gamebeleving, aangezien je de omgeving beter kan zien. Het is makkelijker om het overzicht te bewaken en te bewegen. Bekende third-person shooter games zijn Fortnite, Tomb Raider, Uncharted, Grand Theft Auto en Gears of War.

Zombies neerschieten


Tegenwoordig zijn er ook veel schiet spelletjes beschikbaar waarbij je zombies moet neerknallen. De zombies hebben het op je gemunt, dus je zal het beste uit jezelf moeten halen. Schakel de zombies één voor één uit en behaal de spannende missie. Het is een unieke manier van gamen en natuurlijk bloedstollend spannend.

Populaire schiet spelletjes


Je kan op Gamespelen.nl genieten van rond de 100 verschillende schiet spelletjes. De thema’s van de schietgames zijn divers, maar gelukkig kan je alle spellen gratis uitproberen. Enkele populaire schiet spellen in ons assortiment zijn: Call of Duty II, Wild Wild West, Counter Strike, Duck Hunt, Fulltime Killer, Sin City Shooter en War Against Irak.

Informatie: Callofduty.com