HomeFavorieten Contact
 

snelheids Spellen

Spelletjes spelen niet alleen onwijs leuk, het kan ook goed zijn voor jouw reactievermogen, concentratievermogen en zelfs je creativiteit. Kinderen kunnen buiten gaan spelen, maar ook achter de computer plaatsnemen en een snelheid spelletje spelen. Zowel kinderen als volwassenen trainen hun brein op een unieke manier. Daarom wij van Gamespelen.nl een ruim assortiment aangeboden met de allerleukste snelheidsspelletjes!

Pagina: « vorige123volgende »
Pagina: « vorige123volgende »

Train jouw reactievermogen


Het reactievermogen van een kind is behoorlijk snel, maar wanneer wij ouder worden dan gaat ook dat achteruit. Het reactievermogen van een gemiddeld mens begint al vanaf het 24e levensjaar af te nemen. Je kan daar echter wel iets aan doen en jezelf blijven uitdagen met snelheid spelletjes. Je kan op Gamespelen.nl dan ook tientallen snelheidsgames spelen.

Vergroot jouw concentratievermogen


Het concentratievermogen van een mens kan enorm verschillen en is voor een groot deel genetisch bepaald. Desondanks kan je het vermogen wel blijven trainen, het maakt niet uit hoe oud je bent. Vooral mensen die snel zijn afgeleid hebben baat bij voldoende training. Door snelheidsspelletjes te spelen kan je jouw concentratievermogen vergroten en daar heb je in het dagelijks leven baat bij. Daarnaast zal ook jouw geheugen getraind worden en dat is altijd fijn. Een simpel spelletje Memory kan al een wereld van verschil maken.

Creativiteit vergroten door te gamen


Een grootschalig onderzoek aan de Erasmus Universiteit heeft uitgewezen dat spelletjes spelen ook een positief effect heeft op de creativiteit van een mens. Snelheid spelletjes stimuleren de hersenen en laten je op een totaal andere manier denken. Je blijft jezelf dan hoogstwaarschijnlijk ook uitdagen, simpelweg omdat je natuurlijk het volgende level wilt bereiken of een opdracht binnen een bepaalde tijd wilt voltooien.

Populaire snelheidsspelletjes


In het spelassortiment van Gamespelen.nl staan meer dan 75 leuke snelheid spelletjes. Je kan jezelf trainen met allerlei soorten spannende en enerverende spelletjes. Enkele populaire games op de site zijn: Ali G Need Help, Beat the Meter, Bird Frenzy, Digital Switch, Mega Jump, Save the Goldfish, Sheep Reactions en Worm Racing.

Informatie: Gamepuma.com