HomeFavorieten Contact
Sport

sport Spellen

De leukste sport spelletjes kan je gratis en onbeperkt spelen op Gamespelen.nl! De bekendste sporten komen langs in de vorm van een enerverend spelletjes, waaronder voetbal, basketbal, honkbal, golf en darts. Het leuke is dat je nu ook sporten kan beoefenen terwijl je op de bank zit of onderweg bent. De sport spelletjes zijn beschikbaar voor op de computer, smartphone en tablet. Laat zien dat je een kei bent in online sportgames en versla jouw tegenstanders.


Verschillende soorten sporten


Diverse soorten sporten passeren de revue is ons spelassortiment. Je kan bijvoorbeeld proberen om de voetbal zo lang als mogelijk hoog te houden, strafschoppen schieten of geweldige tricks tonen op een skateboard. Alle beroemde sporten komen voorbij, waardoor er altijd wel iets leuks voor je tussen zal zitten. In sommige spelletjes gaat de hoofdrol naar een sportlegende, bijvoorbeeld Lionel Messi of Michael Jordan. Speel met jouw favoriete sportploeg en win de felbegeerde trofee.

Populaire sport spelletjes


Sport spelletjes zijn onwijs populair en natuurlijk ook beschikbaar op Gamespelen.nl. Je kan een keuze maken uit meer dan 125 fantastische sportgames. Het fijne is dat de sportspellen over het algemeen heel eenvoudig zijn in de bediening en niet al te lang duren. Enkele populaire games in ons assortiment zijn: 100 Metres, 501 Darts, Beckham Soccer Skills, BMX Tricks, Cat Bowling, Caveman Soccer, Mini Putt Golf 3, Pepsi Jetski en Ultimate American Football. Alle sport spelletjes kan je gratis spelen en werken met Flash. Hierdoor hoef je nooit een game te downloaden en kan je ook op de mobiele telefoon en tablet meespelen.

Highscores


Je kan bij een groot aantal sport spelletjes ook proberen om de highscore te verbreken. Zet een mooie prestatie neer en probeer om jouw naam in de eervolle ranglijst te krijgen. Door veel te oefenen kan je beter worden in de sportgames en een vermelding krijgen in de highscore.

Informatie: Nintendo.nl