HomeFavorieten Contact
Vecht

vecht Spellen

Als je zin hebt in een spelletje boordevol acties en hectiek dan zijn de vecht spelletjes echt iets voor jou. Er zijn onwijs veel spannende vecht spelletjes beschikbaar op onze website. De thema’s van de spellen zijn verschillend, daarom raden wij je aan om de games allemaal eens uit te proberen. In de meeste games mag je zelf een personage uitkiezen en het gevecht aangaan tegen andere duistere karakters. Je kan je handen en voeten gebruiken om de tegenstander knock-out te krijgen, maar soms bieden ook gevaarlijke wapens de uitkomst. In het ene spel ben je een ninja en in het andere spel een Romeinse krijger. Check ons spelassortiment om de leukste vechtgames te spelen.

Pagina: « vorige12volgende »
Pagina: « vorige12volgende »

Wat is een vecht spelletje?


Een vecht spelletje legt vanzelfsprekend de nadruk op gevechten. In de games moet je doormiddel van geweld proberen om de tegenstander te verslaan. Je kan de vecht spelletjes tegen vrienden en familie spelen, maar ook eenvoudig tegen de computer. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf het niveau van de computer te kiezen. Gevechten vinden plaats in allerlei soorten omgevingen, het kan een arena zijn maar ook gewoon in een bos. Het is maar net welk vecht spelletje jij kiest!
Het spel ‘Heavyweight Champ’ werd in 1976 uitgebracht en was één van de eerste vechtgames ooit. Het duurde even, maar in de jaren tachtig bleek het nieuwe genre een regelrecht succes. Spellen als Street Fighter, Mortal Kombat en Samurai Showdown waren bijzonder populair bij de gamers. Het ging in de beginfase om arcade spelletjes, terwijl tegenwoordig de meeste vecht spelletjes op de Playstation en de Xbox worden gespeeld.

Populaire vecht spelletjes


Je kan op Gamespelen.nl genieten van een geweldig assortiment aan vecht spelletjes. Er staan meer dan 35 verschillende vechtspellen voor de spelers klaar. Enkele populaire vechtgames zijn: 3 Foot Ninja, Fight Fight 2, Dragon Stick 2, King of Fighters, Ninjaman, Hooligans, Samurai Spirit, Skirmish, Stick Trinity en Xevos Showdown. Alle spellen kan je gratis spelen op de computer, smartphone en tablet.

Informatie: Gameme.eu